Leveringstijden en verzendkosten

Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, en we streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk bij jou te bezorgen. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt over de levertijden en verzendopties.

Levering binnen Nederland:

  • Gratis verzending: Voor alle bestellingen binnen Nederland bieden wij gratis verzending aan. Jouw bestelling wordt binnen 3-5 werkdagen verwerkt en verzonden. Houd er rekening mee dat dit exclusief weekends en feestdagen is. We maken gebruik van de betrouwbare diensten van PostNL om je pakket veilig en snel bij jou thuis te bezorgen.
  • Express levering: Als je jouw bestelling sneller wilt ontvangen, bieden wij express levering aan tegen een kleine vergoeding. Met express levering wordt jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen verzonden. Ook hier geldt dat weekends en feestdagen niet worden meegerekend. We zorgen ervoor dat jouw pakketje met spoed wordt verwerkt en verzonden, zodat je er snel van kunt genieten.

Internationale levering:

  • Gratis verzending: Voor al onze internationale bestellingen bieden wij gratis verzending aan. Ongeacht je bestemming buiten Nederland, kun je profiteren van gratis verzending. We maken gebruik van gerenommeerde internationale verzenddiensten zoals DPD en DHL om ervoor te zorgen dat je pakket veilig en op tijd aankomt.
  • Levertijd internationale verzending: Onze internationale bestellingen worden doorgaans binnen 3-5 werkdagen na verzending verwerkt en verzonden. Houd er rekening mee dat dit een geschatte levertijd is en dat de daadwerkelijke levertijd kan variëren, afhankelijk van de bestemming en andere externe factoren. We streven er echter altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen, waar je ook bent.
  • Express levering: Als je jouw internationale bestelling sneller wilt ontvangen, bieden wij express levering aan tegen een kleine vergoeding. Met express levering wordt jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen verzonden. Ook hier geldt dat weekends en feestdagen niet worden meegerekend. We zorgen ervoor dat jouw pakketje met spoed wordt verwerkt en verzonden, zodat je er snel van kunt genieten.

We begrijpen hoe belangrijk het is om je bestelling op tijd te ontvangen, en we doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met onze verzendservice. Zodra je bestelling is verzonden, sturen we je een verzendbevestiging met een trackingnummer, zodat je de voortgang van je pakket kunt volgen.

Als je nog vragen hebt over internationale verzending, verzendkosten of iets anders, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We staan altijd klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je een geweldige winkelervaring hebt, waar je ook bent.

Bedankt voor je interesse in onze producten en we kijken ernaar uit om je bestelling snel en probleemloos bij je af te leveren!